Direct naar de inhoud.

Kwaliteit

Bij ons pakstation hechten we grote waarde aan de kwaliteit van onze eieren. Daarom werken we samen met zorgvuldig geselecteerde lokale pluimveehouders uit Noord-Nederland die hoge normen voor dierenwelzijn en voedselkwaliteit hanteren.

Gegarandeerd kakelvers!
Versheid is voor ons essentieel. We verpakken onze eieren direct na het leggen, zodat ze zo vers mogelijk bij onze afnemers aankomen. Onze geavanceerde verpakkingsfaciliteiten garanderen de optimale versheid van elk ei.

Traceerbaarheid van onze eieren
We hechten veel waarde aan transparantie. Onze eieren zijn volledig traceerbaar, wat betekent dat we de herkomst van elk ei kunnen achterhalen. Dit verzekert onze afnemers van de hoogste kwaliteit en veiligheid.

Kwaliteitscontroles
Onze eieren ondergaan strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen. We hanteren rigoureuze inspecties en tests op gebieden zoals grootte, gewicht, schaalsterkte en versheid om de consistentie en kwaliteit te waarborgen.

Duurzaamheidsbeleid
Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We streven naar milieuvriendelijke praktijken in onze bedrijfsvoering en werken voortdurend aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk. We geloven in verantwoorde landbouw en streven naar een positieve impact op onze planeet.